- WeSec
- התקנת אינטרקום
התקנת אינטרקום
- השוו מחירים בעבור התקנת אינטרקום
- מחיר התקנת אינטרקום - כמה זה עולה?
- איך מתקינים אינטרקום?
- סוגי מערכות אינטרקום
- חיבור אינטרקום אלחוטי - מה זה אומר?
- איך לאתר מתקין אינטרקום מקצועי?
- ממה מורכבת מערכת האינטרקום?
- התקנת אינטרקום - כמה זמן זה לוקח?
- מה כוללת הצעת מחיר להתקנת אינטרקום?
- מדוע להזמין שירותי התקנה מערכות אינטרקום דרכנו?
הגיע הזמן לעשות דרך בבלאגן: כמה תעלה התקנת אינטרקום, מה משפיע על המחיר ואיזה סוגים של מערכות אינטרקום קיימים? הנה כל המידע החשוב. בנוסף, תוכלו לקבל דרכנו מספר הצעות מחיר ממתקינים ולהשוות בין הצעה להצעה.
השוו מחירים בעבור התקנת אינטרקום
בין אם אתם מחפשים להתקין אינטרקום חדש בבית פרטי או בניין מגורים משותף ובין אם דווקא במשרד או עסק כלשהו, אנו מזמינים אתכם להיעזר בשירות של פורטל וויסק ולערוך סקר שוק קצר באשר למחירים. ניתן לקבל בחינם, עד שלוש הצעות מחיר שונות. לאחר קבלת ההצעות, תוכלו להשוות ביניהן ולהמשיך עם ההצעה המשתלמת ביותר.
מחיר התקנת אינטרקום - כמה זה עולה?
כמה עולה להתקין אינטרקום? מה טווח המחירים של עבודה שכזו? הנה מספר דוגמאות לעלויות. זכרו, מחיר התקנת אינטרקום עשוי להשתנות בשל מגוון סיבות ולכן בדקו את המחיר לפני הזמנת העבודה.
מחירון התקנת אינטרקום
עלות התקנת אינטרקום שפופרת בבית פרטי
כולל את עלות הרכיבים ואת ההתקנה עצמה. |
1,000 - 2,500 ש"ח |
התקנת מערכות אינטרקום אנלוגי בבניין
מתייחס לבניין עם 6 דירות. |
3,500 - 4,500 ש"ח |
הרכבת אינטרקום דיגיטלי בבניין עם 8 דירות
המחיר כולל את הקמת התשתית, ההתקנה עצמה ואת החומרים. |
4,500 - 15,000 ש"ח |
מחיר התקנת מסך מצלמה לאינטרקום עם מצלמה
המחיר הוא לדירה אחת, כולל חומרים ועבודה. |
500 - 1,200 ש"ח |
כמה עולה להחליף מערכת אינטרקום שלמה?
כאשר כל התשתית כבר קיימת במקום. |
800 - 1,200 ש"ח |
כמה יעלה להתקין מנעול חשמלי בדלת הבניין?
כולל עבודה וחומרים. גלו עוד על תיקון מערכת אינטרקום. |
250 - 350 ש"ח |
הדפס מחירון
- המחירים המוצגים במחירון אינם כוללים מע"מ.
- המחירון מעודכן לחודש נובמבר בשנת 2024.
איך מתקינים אינטרקום?
להתקנת מערכות אינטרקום יש מספר שלבים:
- התקנת פאנל אינטרקום חיצוני: תחילה נתקין את הפאנל החיצוני בחזית הבית או הבניין. נהוג להתקין אינטרקום בלובי הבניין או בשער החיצוני, במקרה ומדובר בבית פרטי, מפעל או בית עסק.
- חיבור הפאנל אל ארון התקשורת: לעיתים נדרש בשלב זה להקים את התשתית אך במידה והיא קיימת, כל שיש לעשות הוא רק לחבר את הכבלים הקיימים אל הפאנל החדש שהותקן.
- התקנת יחידה בתוך הדירה או הבית: ניתן להתקין יחידה פשוטה עם שפופרת או יחידה מתקדמת יותר עם מסך אשר דרכו רואים את הנעשה בחוץ דרך המצלמה המותקנת בפאנל החיצוני.
- חיבור היחידה הפנימית: נדרש לאתר את ארון התקשורת (לרוב קיים ארון כזה בכל קומה וקומה) ולחבר אליו את היחידה הפנימית.
סוגי מערכות אינטרקום
אילו סוגים של מערכות אינטרקום קיימים כיום? ומה ההבדלים ביניהם? הנה מידע שחשוב שתכירו:
- אינטרקום שפופרת: במערכת זו ישנה שפופרת שדרכה ניתן להאזין לאורחים הנמצאים בשער או דלת הכניסה. התקשורת מתבצעת באמצעות מיקרופון המותקן בפאנל החיצוני. זוהי המערכת הבסיסית והוותיקה ביותר.
- אינטרקום עם מצלמה: בפאנל החיצוני מותקנת מערכת אינטרקום עם מצלמה ובפאנל הפנימי בתוך הדירה, יותקן מסך אשר דרכו נוכל לצפות במתרחש בחוץ. היתרון כאן הוא שלא צריך להסתמך רק על השמע אלא אפשר לקבל תמונה ויזואלית של האדם שנמצא בחוץ, מה שמספק יכולת זיהוי מעולה.
- אינטרקום עם קודן: נפוץ מאוד בעת התקנת אינטרקום בבניין משותף. במצב זה נתקין קודן, מה שיאפשר לכל מי שמכיר את הקוד להיכנס פנימה. זו שיטה טובה למדי ונהוג להתקין קודן בשער כניסה של בית פרטי או בכניסה למשרדים או עסקים שונים.
- אינטרקום עם צ'יפ: נפוץ מאוד במקומות אשר בהם הכניסה היא למנויים בלבד, כמו למשל חדרי כושר, מתחמי קאנטרי וכדומה. לאחר ההרשמה, יקבל כל מי שמורשה להיכנס צ'יפ מיוחד וכאשר יקרב את הצ'יפ, השער או דלת הכניסה יפתחו.
- אינטרקום טביעת אצבע: מוצר זה פחות נפוץ כיום אך הוא נחשב לדרך נהדרת למנוע כניסה של זרים למקומות רגישים. אם אתם חוששים שאחד מהעבודים יעביר את הצ'יפ שלו או פשוט יאבד אותו, או לחילופין מישהו יעביר את הקוד של הקודן לגורם זר, אינטרקום עם טביעת אצבע הוא הפתרון בעבורכם. במוצר זה הפתיחה מתאפשרת רק לאחר זיהוי טביעת האצבע של האדם. אם הוא לא מורשה וטביעת האצבע שלו לא תזוהה במערכת - הדלת תישאר נעולה.
למידע מעמיק יותר, לחצו על הכפתור המתאים:
חיבור אינטרקום אלחוטי - מה זה אומר?
אינטרקום אלחוטי הוא למעשה אינטרקום אשר מתחבר לרשת האלחוטית בבית או המשרד. את האינטרקום האלחוטי ניתן לחבר למעשה לאפליקציה ייעודית אשר מאפשרת צפייה בכל מי שממתין בשער הכניסה, כמו כן אפשר גם לפתוח לו את השער במידה ונרצה. בעת חיבור אינטרקום אלחוטי, אין צורך בחיווט וזאת בשל העובדה שהתקשורת מתבצעת דרך הWIFI. חשוב לציין שייתכנו בעיות תקשורת וקליטה באופציה זו ולכן כדאי לחשוב טוב אם לבחור בחיבור האלחוטי.
איך לאתר מתקין אינטרקום מקצועי?
יש לא מעט מתקינים אשר מספקים שירותי התקנה והרכבה של מערכות אינטרקום. אז איך בכל זאת נדע לבחור מתקין מקצועי וטוב? לפי הפרמטרים הבאים:
- המלצות וחוות דעת: בקשו לראות המלצות של לקוחות קודמים שהתנסו בשירותיו. ניתן לחפש את ההמלצות גם באופן עצמאי ברשתות החברתיות ובאתר האינטרנט של המתקין.
- מוצרים איכותיים: במקרים רבים, אנו ניעזר במתקין גם בעבור רכישת מערכת האינטרקום עצמה. כדאי לוודא שהמתקין לא בוחר לכם מערכת אינטרקום זולה ולא אמינה. אנו ממליצים לבחור באינטרקום של חברת תדאור, palWintec או חברת רוזקום הוותיקה.
- ניסיון בעבודה הספציפית: וודאו עם המתקין האם ביצע בעבר את העבודה הנדרשת לכם. עבודה של התקנת אינטרקום בבית פרטי אינה זהה להתקנת מערכות אינטרקום בבניין של 20 קומות למשל. קיים גם שוני בין התקנת אינטרקום שפופרת לאינטרקום עם מצלמה או עם צ'יפ ולכן כדאי לציין בדיוק מה אתם מחפשים על מנת ליצור בהירות מול המתקין.
ממה מורכבת מערכת האינטרקום?
אלו המרכיבים המרכזיים במערכת האינטרקום:
פאנל חיצוני: כפי שהסברנו קודם לכן, ישנם סוגים שונים של פאנלים, החל מפאנל סטנדרטי ופשוט ועד למוצרים מתקדמים יותר עם צ'יפ, שילוב של קודן, מצלמה ועוד.
מנעול חשמלי לדלת / מנעול מגנטי: בשביל שהדלת תשאר סגורה ותיפתח רק כאשר האינטרקום מופעל, יש לחבר אליה מנעול חשמלי או מנעול מגנטי. המנעול המגנטי יקר יותר
ספק כוח: תפקידו של ספק המתח הוא לווסת ולהתאים את המתח החשמלי למתח הדרוש לצורך הפעלת מערכת האינטרקום.
אמצעי תקשורת פנימי: הכוונה היא לפאנל המותקן בתוך הדירה או הבית. כפי שהסברנו קודם לכן, כאן יש לנו אופציות בחירה בין שפופרת פשוטה למסך מתקדם המציג את שידור המצלמה.
התקנת אינטרקום - כמה זמן זה לוקח?
זמן התקנת האינטרקום לוקח בהתאם למערכת ולמיקום בו אתם מתקינים את האינטרקום. לדוגמא - התקנת מערכת אינטרקום בשער כניסה יקח בממוצע 45 דקות. והתקנת אינטרקום לכניסה של בניין או בית פרטי לוקח 3 וחצי שעות בממוצע. זמן ההתקנה שצוין זה רק לפאנל החיצוני. התקנה מלאה הכוללת התקנה בכלל הדירות בבניין יקח לרוב יום וחצי בממוצע.
זמן ממוצע להתקנת אינטרקום: 45 דקות |
||
60 דקות | 30 דקות |
מה כוללת הצעת מחיר להתקנת אינטרקום?
בדרך כלל הצעת המחיר כוללת את הדברים הבאים:
- מידע על הפאנל החיצוני: של איזו חברה / יצרן הפאנל, איזה דגם, מאיזה חומר הוא עשוי, האם יש בו מצלמה וכדומה.
- מידע על הפאנל החיצוני: האם מדובר על מסך עם לחצנים או מסך טאצ'? מה גודל המסך, מי היצרן ועוד.
- פירוט על ציוד נלווה: בסעיף זה יפורטו תוספת כגון קופסאת ההתקנה החיצונית, מתאם לאפליקציה לשליטה דרך הטלפון הנייד, התקנה וחיווט ועוד.
- מחירים ועלויות: בסעיף זה יפורטו המחירים, כאשר המחיר לרוב יוצג לפני ואחרי תוספת המע"מ.
מדוע להזמין שירותי התקנה מערכות אינטרקום דרכנו?
ראשית כל, השירות שלנו הוא ללא עלות. כלומר תוכלו לקבל מספר הצעות מחיר בחינם ופשוט להשוות בין מרכיבי ההצעה. שנית, אנו מבצעים בדיקות באשר לכל הטכנאים ומתקיני האינטרקום אשר עובדים איתנו וזה במטרה לספק לכם את בעלי המקצוע הטובים ביותר בתחום. בנוסף, כדאי לזכור כי אנו פועלים בכל רחבי הארץ ולכן תוכלו למצוא שירות גם בצפון, במרכז, באזור ירושלים ובדרום הארץ.
אלו אזורי השירות הנפוצים ביותר: