- WeSec
- התקנת אינטרקום
- התקנת אינטרקום לבניין
התקנת אינטרקום לבניין
התקנת אינטרקום בבניין משותף היא עבודה מורכבת אשר מצריכה ידע וניסיון רב. אם אתם מחפשים מתקין מקצועי שיבצע את העבודה כמו שצריך וגם יגבה על כך מחיר הוגן - הגעתם אל המקום הנכון. קבלו עד שלוש הצעות שונות ממתקינים באזורכם והשוו בין הצעה להצעה וכמובן גלו כמה עולה אינטרקום לבניין כולל התקנה.
מחיר התקנת אינטרקום לבניין
מחיר התקנת אינטרקום לבניין עם 6 דירות נע בין 3,500 - 4,500 ש"ח. המחיר הוא להתקנת אינטרקום אנלוגי והוא כולל פאנל חיצוני ושפופרת בכל דירה.
מחיר התקנת אינטרקום לבניין 6 דירות בממוצע: 4000 ₪
טווח מחיר גבוה 4500 ₪
טווח מחיר נמוך 3500 ₪
מחירון התקנת אינטרקום לבניין
רוצים לראות מחירים נוספים? ראו את המחירון:
מחירון התקנת אינטרקום בבניין משותף
מחיר התקנת אינטרקום אנלוגי בבניין עם 6 דירות
התקנת פאנל חיצוני ושפופרת אינטרקום בכל דירה. |
3,500 - 4,500 ש"ח |
עלות התקנת אינטרקום אלחוטי
אינטרקום אלחוטי לבניין משותף מופעל באמצעות אפליקציה אליה מתחברים כל הדיירים. |
6,000 - 22,000 ש"ח |
כמה יעלה להתקין אינטרקום דיגיטלי בבנין עם 8 דירות?
תלוי אם בדירות תותקן יחידה עם מצלמה או לא. |
4,000 - 15,000 ש"ח |
כמה עולה יחידת אינטרקום בדירה?
יחידה עם שפופרת, ללא מצלמה. |
250 - 450 ש"ח |
עלות התקנת יחידת דיבור הכוללת מצלמה
כולל את המוצר ואת פעולת החיווט וההתקנה. |
500 - 1,200 ש"ח |
כמה עולה התקנה של מנעול חשמלי בדלת הבניין?
רלוונטי בעיקר במסגרת תיקון אינטרקום. |
250 - 350 ש"ח |
הדפס מחירון
- המחירים המוצגים במחירון אינם כוללים מע"מ.
- המחירון מעודכן לחודש נובמבר בשנת 2024.
>> מעוניינים להתקין אינטרקום בבניין שלכם? אולי תרצו לשמוע גם על התקנת מצלמות אבטחה לבניין.
אינטרקום לבניין משותף על תשתית קיימת
לא תמיד נדרש להקים את התשתית מאפס ולעיתים, העובדה תתבצע על התשתית הקיימת בבניין. כך למשל, במידה ויש לכם כיום אינטרקום ישן מאוד שאינו מתפקד כמו שצריך או במקרים שבהם תרצו פשוט לשדרג אינטרקום מדגם אנלוגי או דגם אלחוטי לדגם דיגיטלי חדשני, תוכלו לעשות זאת.
התקנת אינטרקום לבניין משותף על תשתית קיימת תהיה זולה הרבה יותר מאחר והעבודה תתבצע במהירות רבה ובפחות ימי עבודה. כאשר יש תשתית, תיתכן הוזלה של כמה מאות שקלים לכל דייר, תלוי במערכת הנבחרת ובכמות הקומות בבניין. כמו כן, כתבנו בהרחבה גם על החלפת אינטרקום בדירה ובניין ונמליץ לכם לעיין בעמוד ולקבל מידע נוסף על השירות.
איזה אינטרקום נהוג להתקין בבניין משותף?
ישנם סוגים שונים של מערכות אינטרקום לבית משותף אשר עשויים להתאים למבנים שונים וכמובן לבניין משותף. אלו הסוגים המרכזיים שנהוג להתקין כיום:
- התקנת אינטרקום אנלוגי לבניין: זו למעשה הגרסא הישנה ביותר של אינטרקום אך היא גם הזולה ביותר. אינטרקום אנלוגי מגיע עם שפופרת בתוך כל אחת מהדירות בבניין. לא ניתן לחבר לאינטרקום זה מצלמה ובפאנל בקומת הלובי ישנו לחצן ייעודי ונפרד לחיוג לכל אחת מהדירות, מה שעשוי להיות נוח יותר בעיקר לדיירים או אורחים מבוגרים אשר מתקשים לאתר את הדירה מבין רשימת דיירים כפי שיש כיום במסך דיגיטלי.
- התקנת אינטרקום אלחוטי לבניין: אינטרקום אשר עובד על אפליקציה אשר מותקנת אצל דיירי הבניין. היתרון הוא שאין צורך בחיווט מסובך ובהתקנה מורכבת (מתקינים אך ורק פאנל בלובי או בכניסה) אך החיסרון הוא שמי שאינו יודע או יכול להשתמש באפליקציה, פשוט לא יוכל להיכנס אל הבניין. בנוסף, אינטרקום אלחוטי נחשב לפחות אמין ולעיתים יש בעיות תקשורת והמנעול החשמלי לא נפתח.
- התקנה של אינטרקום דיגיטלי בבניין: זהו למעשה הדגם הנפוץ ביותר ונהוג להתקינו בבנייני מגורים משותפים חדשים כסטנדרט. ניתן לבחור בהתקנה של אינטרקום רגיל או לחילופין ללכת על התקנת אינטרקום עם מצלמה ועם מסך תצוגה המותקן בכל אחת מהדירות בבניין.
קבלו עד שלוש הצעות ממתקיני אינטרקום מומלצים
התקנת אינטרקום באופן כללי ובמיוחד בבניין מגורים משותף, היא אינה עבודה שיש להקל בה ראש. על כן אנו ממליצים לבדוק מספר הצעות, להשוות ביניהן ולהביא אותן לאישור של שאר דיירי הבניין. אנו יכולים לסייע לכם בהשוואת המחירים ולדאוג לכך שתקבלו עד שלוש הצעות שונות ממתקיני אינטרקום מומלצים שנבדקו ונמצאו בעלי המלצות נהדרות. לקבלת הצעות מחיר ללא עלות או התחייבות, צרו איתנו קשר עוד היום.
טיפים ומידע נוסף שכדאי לדעת לפני ההתקנה
- לא כל החברות מספקות מוצרים איכותיים או אמינים ולכן אנו ממליצים לבחור באחת מהחברות הבאות: VisionNet, RozCom, Tador או חברת Palwintec, אשר מספקות מוצר איכותי לצורך התקנת אינטרקום לבניין מגורים.
- במכשירי אינטרקום רבים, ניתן להתקין גם חיישן קרבה אשר מותקן בסמוך לקודן בפאנל החיצוני המותקן בכניסה לבניין. זו דרך נוספת אשר מאפשרת לדיירי הבניין להיכנס, גם אם שיניתם את הקוד או שאחד הדיירים פשוט לא זוכר אותו.
- בעת התקנת הקודן של האינטרקום, כדאי לשים לב שמדובר בדגם עם תאורה, אשר יאפשר להקיש על הלחצנים השונים בצורה קלה גם כאשר יש חושך.
- אם תהיתם מי אחראי על התשלום במידה ומתעוררת תקלה באינטרקום בבניין, התשובה היא - תלוי במיקום התקלה. אם התקלה בפאנל הפנימי בדירתו של דייר, הוא ישלם. בכל שאר המקרים התשלום יבוצע מקופת הוועד.
- נהוג לספק אחריות על התקנת אינטרקום בבניין למשך תקופה של בין שנה לשלוש שנים. כדאי לשאול את המתקין איזה תקלות מכסה האחריות ולבקש כמובן, מסמך כתוב.
- ההתקנה כוללת את הפאנל החיצוני, מפצל קומתי בכל קומה, התקנת יחידת דיבור בכל דירה ודירה, ספק כוח, מנעול חשמלי בדלת הכניסה וגם הדרכה לדיירים.
>>>אולי יעניין אתכם גם מידע נרחב על מצלמות אבטחה
שאלות נפוצות על אינטרקום בבניין
יש לא מעט שאלות בנושא התקנת אינטרקום לבניין, אשר קיבלנו ממספר גולשים. להלן השאלות הנפוצות על התקנת אינטרקום בבניין משותף, כולל תשובות של צוות WeSec
מדובר בהתקנה מורכבת אשר עשויה לקחת זמן רב. בדרך כלל הזמן המינימאלי להתקנה שכזו הוא יומיים אך לא פעם העבודה נמשכת גם 4 או 5 ימים ואף יותר.
בדרך כלל הכוונה היא לאינטרקום אלחוטי אשר מופעל באמצעות אפליקציה מהנייד. הוא מתחבר לאינטרנט אלחוטי ומתריע באפליקציה כאשר יש דייר שמצלצל בפאנל החיצוני של הבניין.
סוג האינטרקום, הדגם שבחרתם, התשתית הקיימת בבניין כעת והאם נדרשת חציבה לצורך הסתרת החיווט.
כמעט כל המתקינים יספקו לכם הסבר בסיום ההתקנה. זהו חלק בלתי נפרד מהשירות והוא הכרחי לצורך תפעול נכון של המערכת. וודאו זאת מראש למען הסר ספק.
בהחלט. כאשר מתקינים אינטרקום דיגיטלי, ניתן להתקין בכל קומה מערכת אחרת וכל דייר למעשה משלם סכום אחר בהתאם למערכת שהוא בחר.
אינטרקום טוב ואמין יכול להחזיק ולעבוד ללא תקלות גם במשך 10 שנים ואף יותר ולכן חשוב לבחור חברה אמינה ומומלצת. בהזדמנות זו נזכיר כי במקרה שזיהיתם תקלה כלשהי במכשיר, תמיד תוכלו להזמין שירותי תיקון אינטרקום דרכנו.
לרוב בעת ההתקנה, יחולקו לדיירי הבניין מפתחות לפתיחת דלת הכניסה ללא צורך בהקשת הקוד. אגב, לרוב ישנו צ'יפ ליד המנעול החשמלי של הדלת שאותו ניתן להזיז על מנת לאפשר פתיחה של הדלת מבלי להכניס את הקוד. בדקו עם שאר הדיירים האם ניתן להזיז את הצ'יפ בזמן סוף השבוע או ערבי חג ושבת.